Super Pé Voet Spa

De Super Pé voet spa is een goede uitbreiding voor de omzet in uw salon, uw nagel(lak) diensten en beauty en podologische clinics. Dit soort diensten krijgen meer en meer aandacht dankzij de voordelen die ze bieden voor uw gezondheid en wellness.
Dit kan een exclusief verkooppakket zijn voor klanten met een intensievere behandelbehoefte. Met dit pakket promoot u hygiëne, reiniging, exfoliatie en hydratatie van de voeten van de klant. Daarnaast kunt u haar laten zien hoe ze het thuis kan onderhouden en misschien zelfs een kit verkopen. Daarom is het belangrijk dat u bekend bent met de voordelen van elk Super Pé product.

Nadat u een voet diagnose hebt uitgevoerd bij uw klant, kunt u stap voor stap beginnen:

– Gebruik Remove in de gebarsten gedeelten van de voet bedek het oppervlak met een vochtig stuk katoen en laat dit 10 minuten rusten. Bevochtig het katoen indien nodig. Verwijder het katoen en ga over het oppervlak met een spatel of schraper, spoel het dan af met water;
– Exfolieer met Scrub in draaiende bewegingen en spoel weer na met water om residu te verwijderen;
– Breng Fresh aan voor intense ontspanning en plaats de voeten 10 tot 15 minuten in een kom met warm water. Daarna weer spoelen;
– Breng Hydra aan en masseer tot dit volledig opgenomen is;
– Eindig door Help Feet aan te brengen op de droge en schone voeten op de droogste plekken totdat het product geabsorbeerd is.
Er zijn vele voordelen van fysieke en mentale ontspanning tot aan de behandeling van voet aandoeningen en de verlichting van pijn.
Deze procedure verhelpt bepaalde voetproblemen en maakt de voeten gezonder. De huid van de voeten blijft zacht en langer gehydrateerd. Naast dat het een financieel zeer lucratieve behandeling is, zal het de passie van de klant voor uw werk vergroten.